Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

Himlen har förlorat sin blåa färg
vit välver den sig över huvudet på mig,

Det finns inget tak
Inget Stopp


Allt bara reser sig upp i skyn, ut i rymden

Som en växt, sträcker sina armar mot skyn.


Jag ska må bra,

Men kan det först

när den tjocka stammen av frågor sågats av,

och kvar

Finns bara Du





Jag Älskar Dig, Hjärtat Mitt




Fri vers av Loviza
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-10-09 21:05



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Otroligt fin poesi min vän! :)
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza