Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demon

Försvinn!

Du äter upp mig!

Vad vill du?


Lämna mig ifred, Du hemska Demon!

Vem är jag?
Vad har du gjort med mig!
Håll mig inte fången,
Släpp mig fri!

Mitt liv rinner bort.
Jag står på sidan och ser på.

Kan inte hålla huvudet ovanför ytan.
Snälla kan någon fånga mig, dra upp mig.
Jag vill komma tillbaka.

Finns kvar i min kropp, förminskad.
Den styrs av någon annan,
Av dig, Du hemska Demon!




Fri vers av Marlou
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-08-03 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlou