Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet inte blir som man tänkt sig


Vill deppa

Måste släppa


Tid att sörja

Innan nytt kan börja


Ibland ett hopp

Annars en flopp


Varför detta hände

Allt har ju en ände


Livet är ju inte slut

Måste finnas en väg ut






Övriga genrer av eva m h
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 17:06



Bookmark and Share


  bluesatin
Jaa, frågan är bara hur det finns en väg ut? Själv undrar jag hur emellanåt...Svaren kommer säkert inuti om jag bara kan stilla mig lite och vänta in min själ...kan jag tänka mig. Tack för dina fina ord så jag kan känna mig mindre ensam och bli inspirerad på resan.
2008-10-12

  Marreb
instämmer i detta en dag som denna
2008-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det gå...
Jag hoppas att
det ordnar sig
ändå... .. .
2008-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det gå...
Jag hoppas att
det ordnar sig
ändå... .. .
2008-10-10

  Fånga dagen
Smärtsamt ocb starkt
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h