Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trafikstockning

Du såg mig aldrig
möjligtvis som vem om helst
men kärleken dog

Den dog på nära håll
som att bli skjuten i jakttid
men kroppen blir kvar

Sälta på kinder
blir bara svarta streck
och gråt knuffas

Du ville inte vara
den du låtsades spela
och jag förlorade

Schack matt utan ord
bara en bricka
i det förbannade spelet


Kärlek som serverar guld
vill bara glänsa en kort stund
för att sedan stjälas




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 17:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Easy come, easy go...
Here today, gone tomorrow...
2008-10-10

  aol
ruggigt sann poesi som bedövar en bravo
2008-10-10

  korpfjäder
det gör nog ont när den där sortens kattguld bökar omkring, men det är väl lika bra att bli av med det så det blir plats för den äkta sorten!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP