Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bokstäverna som gör det

Om du råkar känna Dig värdeful....

så glöm ej bort

att stavfel kan alla göra

och att värdet ligger inte i det

bortglömda L:et

som utgör hela Du....




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 18:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mästerligt.
2008-10-10

  aol
fyndigt sant bra poetat
2008-10-10

  Mr Lindemann VIP
Ja, det tå l att tänkas på då
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP