Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära nu!




Så långt bort men ändå så nära
Vill ha dej nu,din kropp min kära
Vill smeka ,vill ha dej,vill leka
tror inte du skulle backa
eller tveka

Skulle utforska
alla dina kullar
berg och dalar
Alla dina ytor vrår
och alla salar

Du skall njuta
av min mun
mina händer
när jag smeker din kropp
centimeter millimeter
en liten del i sänder

Jag blir aldrig mätt
på någon del
en upptäcksfärd
på din kropp
känns aldrig fel

Jag vill se dej lycklig
vill se dej njuta
vill höra
-fortsätt mer,du får inte sluta
Du är nära nu,kom,
det är inte så svårt
Vi blir i extas
vi ger och allt blir vårt




Fri vers av Gryft
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft