Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner du?




Känner du min längtan
vart jag vill vara
känner du min sanning
vill vara i din
den underbara

Känner du min frusna själ
Vill vara som dej
kanske din like
jag vill vara i ditt varma
din oas
i ditt himmelrike

Känner du min lust
vad jag vill ge
vad jag vill få
känner du jag tvekar
men min tanke
försöker dej att nå

Känner du mina tankar
vill så gärna vara i dina
känner du mina drömmar
du finns alltid här
alltid i mina




Fri vers av Gryft
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 21:05



Bookmark and Share


  Havsbris
JJAAAAAAAAAA

till alla frågor
ahhahahha

eller finns någon
klurigt en som jag
läste fel och man
måste svara -nähä?!!

måste läsa igen ;o)
men allt ser så bra ut,
desperation? hmmm

akata dig, det kan blinda
en som inte kan välja
och ta den bara för
att måste ;o)

ta det lugnt!!
BRAVO!!

Du skriver hjärta
av dig, imponerande;o)
2008-10-10

  Sladjana Zubcevic
Jag hoppas att hon känner det.
Så vackert skrivet.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft