Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systra mi

Systra mi snälla
kom och håll om mig igen
jag saknar värmen




Bunden vers (Haiku) av Sofiapoema
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 22:59



Bookmark and Share


  aol
jag vill vara din bror kram,
2014-01-26

  meeeww
jag kommer! sen...
2008-10-13

  Missi VIP
perfekt! och sorglig...
2008-10-11

  Rune Thorsell
Gick till hjärtat. Den 31 oktober är det sju år sedan min syster hastigt dog i en hjärnblödning. Både jag och min fru saknar henne fortfarande.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema