Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack!

Tiden ger ärr
klockan går

Tick tack

Skär i min blick
som knivar i min själ
längre och längre
från dej

Tick tack

Tid som blir avstånd
sakta in i glömska
ser sekunderna klart
de som gömmer dej i dimma

tick tack

Minns inte din röst
hör bara orden
tacktfast slå
som en pendel
i min själ

Tick tack

Tiden ger ärr
klockan går




Fri vers av Gryft
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-11 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft