Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte så bra, men jag vill lägga ut nåt. och om jag inte skriver det här kommer en del att fattas.


skymning


solskensflickan lyser kortare stunder
om dagarna nu.
och nattprinsen vill leda henne,
vill visa henne natten,
vill visa att man kan lysa då med.
för stjärnorna är också solar.

men än sover hon.
än dalar hon som brända löv
mot marken.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-11 19:03



Bookmark and Share


    vemod
ryser
verkligen en jättefin hösttext
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris