Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosendrömmar

Kanske det pulserade ett slag
när rosor plockades
Dofter som spred sin värme
utan kropp
Händer som villigt gav
och glömde
för en stund smärta
Kärlek
sorg
med
känslofyllda budbärare

Kanske det skapades en dag
när himmel brann
och tårar fann sin borg
då blad av lycka
torkade ögon
Händer som villigt födde
och gömde
sin blossande ljuvhet
Livslust
död
med
tidlösa rosendrömmar





Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 19:40



Bookmark and Share


  papessa
ahhhh så ljuvligt....
2008-10-18

  Sladjana Zubcevic
"Händer som villigt födde
och gömde
sin blossande ljuvhet
Livslust
död
med
tidlösa rosendrömmar"
Underbart skrivet.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP