Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvar

sommarens värme
frostfri över vintern i
en jordkällare




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-10-11 23:59



Bookmark and Share


  Cris
aha är det där den överlever :-)
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP