Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som är värdefullt


Så lätt det är

att tappa bort

vad som verkligen

är värdefullt

när pengarna är många




Övriga genrer av eva m h
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h