Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag får välja


Hellre tänkare

än grubblare




Övriga genrer av eva m h
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 01:33



Bookmark and Share


  papessa
klokt tänkt
2008-10-12

  Michaela Dutius
Absolut- skillnaden är stor
2008-10-12

  Mona*
Ja, men hur vet man skillnaden?
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

eva m h