Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i bakgrunden spelas musik på franska

Jag tar tag i pennan och skriver

utan någon

över vänstra bröstet,
kände att det skulle stå där
helt enkelt.
Huden lyser så spökligt vit
och
den blånad som nu är det faktum
som står över mitt hjärta
bultar skräckinjagande
tomt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 463 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-12 02:00



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
Riktigt bra poesi ,det här
2009-03-12

  Blodros
..tomheten...
shit..du...den här känns
2008-10-21

  Christine Bylund
gah! sofia.
återigen sådär smärtsamt sant och bultande.
2008-10-14

  meeeww
fan vad bra
2008-10-13

  Carola Zettergren
JISSES!Vännen!ENASTÅENDE!!!
2008-10-12

  Mr Lindemann VIP
Bra flyt och fin bindning av stavelsetr gör denna dikten till en skir liten sak att tycka om
2008-10-12

  Larz Gustafsson VIP
En cherry bomb rakt in i barbieland!

Tjusigt!
2008-10-12

    Brus
Jättebra! Gillar hur du binder ihop dikten.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema