Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valfrihet

när hästar springer
vilda över savannen

sitter jag stilla




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2004-05-18 09:27



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en fin beskrivning av meditiation....som jag ser det...
2004-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP