Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törst

kära

tillåt mig
ännu en gång

dricka minnen ur
dina hudveck




Fri vers av Anders P VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-12 09:47



Bookmark and Share


  sol
vackert
enkelt
2008-10-15

  Mr Lindemann VIP
Ja,den är nog lite sensuell denna text och ger en lite gåshud således
2008-10-12

  Nasrin
längtan efter beröring ocg törst!
vackert skrivet!
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP