Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VERKLIGHETEN?



Den perfekta känslan
vart finns den
den perfekta känslan
hur ofta och med vem

Den verkliga känslan
hur mår du då
den verkliga känslan
så svår att nå

den verkliga kärleken
gör den nått gott
den verkliga kärleken
har du den någonsin fått

Den verkliga verkligheten
är den något för mej
den verkliga verkligheten
finns jag i den för dej




Fri vers av Gryft
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-12 11:46



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Man kan finna den verkliga känslan, man kan finna den verkliga kärleken, så länge man lever i den verkliga verkligheten.....
2008-10-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du är välkommen till
verkligheten
vad det än är.

Fint och tänkvärt
2008-10-12

  Sladjana Zubcevic
"den verkliga kärleken
gör den nått gott
den verkliga kärleken
har du den någonsin fått"
Underbart skrivet.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft