Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är skyldig efter oskuld?

Långt bortom tid och rum
finns skalet
som längtar
ljus
Inneslutenhet
trots vacker
skepnad

Klädd i helig skrud
ljuder sången
från strålande
brud
Sorg som bultar port
gör klänningen
aningen ljum

Dessa vackra ögon
vill mer
än behag
Sprakande själ
under orörd hy
Kläckas
varsamt öppnas

Väntan kvider puls
rusar
när viljan vinner lopp
Förstånd finns inte
när morgon
möter trånande
sol

Vem är skyldig
när
oskuld
längtar skuld





Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 18:07



Bookmark and Share


  papessa
tjusigt formulerat....men skuldkänslor är destruktiva....och det värsta jag vet är personer som alltid vill hitta en syndabock...
2008-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Dualismen och invärteskriget.
Gal 5:16-17
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP