Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej höst

Vått Mörker

Det är höst.

"Nu igen?"

Löven,
De ligger som klistrade mot marken

Utanför 7-eleven

Rött, Gult, Brunt

Grått.

Allting är som en stor
grå massa

När solen är framme

Då är allt insvept i en vacker slöja
Av Gult och Rött

Men regnet dränker slöjan

och kvar
Är
Det grå


"Mamma, är det höst nu?"




Fri vers av Loviza
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 21:01



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Vendela älskar hösten.
Jag hatar den :(
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza