Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trånande läppar..

Röda läppar
som mina är...
vill bli kysst av dig
som jag har så kär
längtar trånar
att smaka dig..
hungriga kyssar
ska du få av mig...





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 692 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-13 22:16



Bookmark and Share


  Johnny Joe
Kyssar är som att äta soppa med gaffel, man får aldrig nog.
2008-10-20

  Malin Magnusson
Åh vad vackert.
För vem vill inte det?!

Jag tillhör i alla fall den skaran...
2008-10-15

  Lejonhjärtas poesi
Trånande hetta ångar av dikten med läppar av lust
2008-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Innebär det att det är en kvinna du vill kyssa?
2008-10-14

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmmmumsfillbabba!
Vackert & härligt skaldat.
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP