Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt att leva i framtiden men svårt att leva i nuet....


framtiden... Livet!

Om jag fick vara livet skulle jag leva för fullt...

hålla livets framtid i mina händer, mjukt och varsamt med all min kärlek!

men allt är lagt till att vänta i framtiden...

Men vem lurar jag igenteligen?
jag är inte livet,

jag har inte livet i mina händer,

men endå saknar jag dig!




Fri vers av Pär-Anders
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-13 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders