Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar från den som är ovän med kärleken.


Känner du dig träffad?


Jag bryr mig inte om din kärlek
Jag bryr mig inte om ditt hat,
Jag ser dig inte när du gråter
För jag är helt enkelt för lat

Jag ser inte hur du vandrar
Jag ser inte hur du trevar efter min hand
Jag bryr mig inte om du ramlar
För jag är min egen man





Fri vers av joanna
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-08-04 21:51



Bookmark and Share


    tanto
Hemskt att bli utsatt för den typen "man"!
Väcker eftertanke, välskrivet!
2005-08-05

    Confused
va cool text!
synd att du är ovän med kärleken. "du hittar den absolut rätta ngn dag ska du se :)"
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

joanna