Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

365 centimeter ifrån känslan

Jag borde inte kyssa dina läppar, när jag vet att dom är dina

du blir till bli till en dimma som upplöser mig i atmosfären på sekunder

Som ropar på mig i mörkret



Vill att jag ska gå vilse i hennes hjärta, när jag bara tittar på dig

Och jag 365 centimeter
Ifrån känslan

3 sekunder ifrån hennes hjärta

Du blinkar!


Du blinkar mitt namn drömmar

du vill anteckna din andning i mina tankar
Och jag förblir av papper som rivs så lätt

jag tittar i dina ögon och ser att jag inte reflekterar mig i dem


Dom är gröna, alltid gröna



Och jag är svart, alltid svart…..
så jag avstår...




Fri vers av REYES
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-14 23:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Stark dikt som griper tag i mig som läsare..att vilja fånga det ogripbara ...
Se att det ändå finns något som binder samman...
Hur du sätter dina tankar till dikt är lysande!
********************************
du vill anteckna din andning i mina tankar
Och jag förblir av papper som rivs så lätt
********************************
Just de raderna gör mig påmind om en en annan författare som skriver på likande sätt..du är fenomenal på att sätta ord på känslor! Stor applåd!
2009-01-12

    Calin
Riktigt riktigt bra!
2008-10-22

  Blåbäret
wow...vilka rader...grymt skrivet...rubriken fångade direkt...applåder
2008-10-19

  Tinisen
Den kändes i hjärtat!! Bra skrivet!
2008-10-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Du skriver så varmt och starkt, och jag ser mer än bokstäver..
Du berör med dina ord. Applåd!!/B
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES