Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fattar inte att det, ska det vara så svårt att se. vi träffas varje dag och du märker inget! idiot


jag hatar att jag älskar dig

jag hatar dig!
jag hatar dig och allt du står för.
du fattar inte något!
du bara springer runt henne.
utan att ha en ända tanke på att det sårar.
du vet att du sårar mig så varför fortsätta?
är status så viktigt för dig.
så viktigt att du inte ens kan följa ditt hjärta.
vi vet ju båda att vi passar ihop!
även om du låtsas som att det inte är så.
jag hatar att jag älskar dig...




Fri vers av creepcraap
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap