Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

game over

Den naten jag dog allting liv blev tyst

Inte ens min skugga kunde få man höra

Jag förvandlades bara från en fjäril till den här saken

Sorgen fångar mig varje gång jag blir insläpp i tillvaron

jag är torrt som en mumie och jag gråter damm

Nu är det försent……… alldeles försent…








Fri vers av REYES
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES