Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman för dagen blommar för dig







Längs balkonväggen
lyste sju blommor


titta
ropade hon
in mot rummet


gröna blad solstrålar
och sju blommor
bjöd på livsmod och kraft


vad är det jag skall se
sa han


blommorna och solljuset
sa hon




det blev ingen sommar för mig
sa han


men sju blommor
som slagit ut för dig
borde borga för den här
dagens glädje
sa hon

och tittade på honom
med de mildaste ögon hon hade







Övriga genrer av Bim
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-15 17:18



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Sju i blom
inte illa
denna dikten
jag gilla...
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bim