Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrund...

Klättrar

Halkar ner

De svarta händerna

Stryper mig

Sliter i mitt skinn

Klättrar


Neråt jag glider

Ser avgrunden

Kanterna ger mig rädsla

Klättrar

Jag kliver på molnen

De

Är

Svarta

Klor river mitt skinn

Stanken fån de döda

De som fallit

Jag ser

Begär

Önskan

Lidelse

Svarta klor mot ljus hud

Solens värme är inte nog.








Fri vers av Elfa
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-10-15 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa