Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförutsett


Man tror man vet

vad som ska hända

men rätt vad det är

så har man gjort något

man aldrig tänkt sig




Övriga genrer av eva m h
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 23:25



Bookmark and Share


  Anjeska
Modigt! Spännande. banbrytande och en ny möjlighet till en ny erfarenhet.
Kram
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

eva m h