Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI?




för första gången
känner jag mej fri

med dej är
jag inte fången
med dej är jag vi

finns ingen bur

inga gropar
och ingen mur

jag behöver inte fly

jag är jag och
du är ny

ingen bur
inga kedjor
ingen mur

men säg hur

lever jag nu




Fri vers av Gryft
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-16 22:43



Bookmark and Share


  Vildaste
set jobbiga är att man måste jobba med det själv/vilda
2008-10-16

  Blåbäret
mycket bra om hur det ska vara...men osäkerheten inför det när man upplevt motsatsen tidigare...gillar frågetecknet i rubriken, talande...
2008-10-16

  Svartsilver
Vilklen ´dikt WOW jag som har suttit på kåken i 8 år ;-)
iallafall kändes det så i mitt förra förhållande bara älskar denna:-)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft