Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hahaha och jag kan bara skratta åt livet, för ingen skulle ändå se om man grät....


du dumma som tror att du får vara lycklig

jag är jag och är som jag är
men som straff piskas jag av dig...

Tror att allt är bra men får snart de veta, att jag bara drömmer
och inte alls borde leta...

Jag tänker för mycket!

Förstör allting!

Får ett dåligt självförtroende!

...0ch om o om igen, förstör jag allt som jag tror att mitt liv vill ge mig!

-men vill de det?

Vill livet ge mig någonting eller är jag bara en kille som skall slängas hit och dit,
piskas av livets rappa slag så fort jag tror att allt är bra!?

nä! -jag är helt enkelt inte gjord att vara lycklig.

utan bara finnas och inte synas...
inte leva som Daniel o Siv

Det kan jag bevisa av flera års letande men inget finnande....
För har jag någon gång trott att det kanske finns hopp
har det snabbt blivit ett tvärt stopp.

det har dom tydligt visat!
-dom jag älskat...




Fri vers av Pär-Anders
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-17 12:21



Bookmark and Share


  Blåbäret
sorgsna rader, som ett öppet sår skriver du...livet vill ge dig, livet vill styrka dig...i ditt egna jag finner du först styrkan och kärleken för att sedan kunna älska
2008-10-19

  Mr Lindemann VIP
En txt som med sin omedelbarhet får en på fall genom sin uppriktiga ton och ärliga uppsåt
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders