Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd applåderar inte men de vinkar







Idag hade hon
sett dem alla


som träd
hade hon sett

gamla
unga och barn


varje träd hade visat sin karaktär

intressant hade hon följt
hur de utförde sina rörelser



idag hade allesammans vinkat




Övriga genrer av Bim
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim