Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is life...med en liten dos av galghumor som krydda kanske.


Kärlekens innersta väsen? Bullshit.

Vart for blickarna?

Leende mun?

Vart for värmen i din blick?

Någonstans steg bitterheten på vårt tåg

Tog irritationen som resekompanjon

Raggade upp hatet

Och reser med döden som slutstation

Hatar dig din jävel.




Fri vers av merasera
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 16:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Inga nådiga passagerare det där...
starka ord som känns.
2008-10-18

    Calin
japp that´s life.
Kanonbra.
2008-10-17

  Svartsilver
Yeh! power!
Jag vet vad du snackar om grym applåd!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

merasera