Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSEN

Din kyss den säger allt
jag vill ha mer
massor i hundrafallt
Så rund och så go
så mjuk och blöt
Du blundar,jag ser
du är så söt

Dina läppar mjuka som samet
det är bara du och jag
som kan det
Din tunga mot min,lekande
händer om nacken smekande

Du känns i hela mej,jag mår bra
det känns att hela dej vill jag ha
Du fyller mej med lust och välbehag
Det är bara du och jag
och inga undantag

Vi kysser under stjärnor och planeter
frågare du mej,
vet jag knappt vad jag heter
Dina kyssar lugnar mitt inre
jag vill bara ha dej
varken mer eller mindre




Fri vers av Gryft
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft