Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa

Genom eld jag färdas
Dina händer
Rör
I sin makt
Förstör

Dina ord
Berör
Ger mig en styrka
Men
Gör mig svag
Du är eld

Jag ser
Förintelsens rand
Inget frälser
Såsom vatten
Du kräver
Liv

Genom det hårda
Livet bryter sig fram
Droppar
Av liv
Mitt öga fröjdas
Min själ ler

Förändring i liv
Genom död
Genom eld
Till ljus
Till liv
För allt




Fri vers av Elfa
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa