Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en sagolikt vacker park i London..


Ingen vet

Den friska luften skingrar tankarna,
de blå blommorna får mig att le.
Pilträdens långa grenar gungar sakta, rogivande.
De står där och bara finns.
Ingen vet om de tänker.

Jag undrar hur många öden de grenarna fått höra.
Jag undrar hur många sinnen de grenarna fått luna.

Ingen vet.
Ingen lyssnar.
Men ändå lyssnar de på mig.




Fri vers av Marlou
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-08-05 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlou