Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge får jag gå bredvid?

 

 

Jag är inte stark nog
att komma till dig
Jag ber,
kom och hämta mitt hjärta

Jag vet att jag ska följa din väg
men den skrämmer
som en ny värld
för en främling

Var det Maria
som mötte mig på vägen
säg mig
hur länge får jag gå bredvid?

och allt som jag älskar?
försöker göra mina egna regler
när jag gråter
och längtar

 




Fri vers av Mona*
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-18 09:24



Bookmark and Share


  korpfjäder
tänker att allt har sin tid
också de egna reglerna
och vägen man får gå bredvid....
känner mycket med i den här texten
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*