Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sunnemo värmland


tranorna & rådjuret

nu vet jag varför tranorna aldrig bråkar
utan stannar hos sin partner
hela livet

inga argument i diskussionerna
de bara rör sig i dansen
trandansen


rådjuret såg inte mig
när det smög över vägen
men jag såg henne
graciös vacker


det var dimma i luften på min promenad
tranorna skrek nere vid sjön
dansade de






Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2004-05-19 07:31



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vilken härlig upplevelse du förmedlar! TACK!
2004-05-19

  Rachel Roth
...vackra bilder att ta med sig på väg till jobbet...! tranor i dans och rådjur...kan inte bli bättre..tack!
2004-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP