Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristider


Omvärderingstider




Övriga genrer av eva m h
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-18 19:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vist- kris är inget att vara rädd för...det nya kan spira ur det som inte längre är gott
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag har sagt upp abonnemanget på morgontidningen.
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

eva m h