Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott i det lilla

Blott i ett litet öga
finner kornet
sin skönhet
Välbehållen utan
putsning
Blott i en liten hand
finner ljuset
sin klarhet
Strålande utan
himmel
Blott i en liten famn
finner hjärtat
sin boning
Värmande utan
krav




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-18 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barn är ofta reservationslösa i sitt bemötande.
2008-10-18

  Elaine.S VIP
Så fin, stillsamma och rofyllda ord...
2008-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert
så fint, så sött
så gulligt, så rart
helt enkelt underbart
2008-10-18

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-10-18

  aol
bara så mysigt värmande sant krrraaam för den gick rakt till hjärtat
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP