Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke efter att ha sett lite bråk här på poeter

Någonstans seglar sanningen fram
bakom osannings fasad
för mörkt samvetes segel
når inte ända fram
Hur det än är
skakar aldrig lögnen i
hand med sanningen
inte ens i det mörkaste hörn
Sanningen vinner därför
med hästlängder
för den har gott samvete
i sina segel




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-19 01:47



Bookmark and Share


    Cajsa
Bra skrivet
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Bingo!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP