Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det skedda bärs nu omhand



nej, men hennes beska lingonfötter

den gommen den

rör sig omsvepet 
kittat kvistmjuka skaren

frågar inte ting
släpp in gottegris tunga lap


långt om längre


skallet uppåt

hans urbenade bogskaft
reste sig inte ting
inte skålen
nej, men urdrucken spräckt
hennes lingonfot ovilad
hennes jägare
det sedda hann han

det som siktet såg




Fri vers av Cattastropher
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher