Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hatisk sak jag hittade. Mest inspirerad av en liten textrad "I'm just a soul who's intentions are good" som sjungs i Kill Bill, del 1. Mina avsikter är inte goda, även om de heller inte är onda. Det är bara hämnd...


Ode to the bride

Håll käften!
Fråga inte hur jag mår
du skulle ändå aldrig förstå
Du anar inte hur det känns
att vara så tom och kall som jag
(som du har gjort mig)
och samtidigt så glödande överfull
av begäret att hitta dig igen
och dricka ditt blod

Se mig i ögonen
mina blixtrande ögon
som hatar dig
och våga sedan säga nåt
till ditt försvar
Det kan du inte

Nej
jag är inbillar mig inte
att det kan kallas rättvisa
det jag tänker göra mot dig
Mina inre demoner hjälper mig
här finns ingen utsänd ängel vid min sida
Jag har inga goda avsikter
Jag vill bara släcka min djuriska törst
och frossa i din smärta
för jag är precis så svart på insidan
som ditt brott mot mig var

Men jag vet
hämnden gör mig inte hel
och det är sant
att våld föder mer våld
och att blod kräver mer blod
men det skulle du ha tänkt på
när du jävlades med mig!

Du ska inte klaga
din stund i helvetet ska just börja
Min kommer aldrig ta slut




Fri vers av LePenseur
Läst 401 gånger
Publicerad 2008-10-19 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur