Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag VET... jag rimmar hjärta och smärta, men det är i alla fall ett lite annorlunda sammanhang.


Rötter

Vet du hur det känns
att bära på en ilska
som aldrig tar slut?

Att dämma upp
ett självförakt
som aldrig ebbar ut?

Anar du det ens?
Hur det är att finnas
på grund av smärta?

Att vilja finna sin far
och köra en kniv
i hans ruttna hjärta?

Kommer du någonsin
kunna förstå mig?




Fri vers av LePenseur
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 12:47



Bookmark and Share


  Troll ॐ
här är en till som
känner.
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur