Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig (Tankar vid dörren till sal 2)

Jag vill att du ska veta
att jag gör vad som helst
för dig

Jag följde dig på vägen hit
för att möta dina demoner
När du gick beslutsamt framåt
gick jag bredvid dig
När du vacklade tröstlöst
stöttade jag dig
Och om benen inte hade burit dig
skulle jag ha gjort det

Jag kan inte beskriva
hur mycket jag beundrar ditt mod
Jag skulle följa dig överallt
till världens ände om så behövs
Vart som helst
för dig

Men utanför den här dörren
är jag tvungen att stanna
för dig

Du måste ta striden själv
även om jag egentligen
vill rusa in
ställa mig framför dig
och slå ihjäl dina fiender
skoningslöst

för jag är inte lika stor som du
och jag kan inte förlåta
det som har hänt

Jag vet att du kommer segra
men ensam här i tryggheten
medan du kämpar
är jag räddare än någonsin
för dig




Fri vers av LePenseur
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur