Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lockrop


kom då, så kom då
lätta på lagren
flik för flik
öppna det dolda
hetaste inre
sipprar då fram
i varje por
låt varje fiber
sakta så sjunga
med ett vibrato
utan staccato
kom då, så kom då
till leende bro
över till gräset
som grönare är
räds ej det trollet
nej, vägra din fruktan
kom då, så kom då
allting förångas
svävar oss bort
för oss till världar
av värme och ljus
och vila i lugn
leende blick
sötma och sälta
beska och syra
och glitter av liv
kom då, så kom då
kom då, så kom då
kom då, så kom då
ta mig i handen
jag för dig hem






Fri vers av glittertindra
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-19 13:04



Bookmark and Share


  Vind
Du kastar galdrar som i en huldras skog :) Berusa er utan uppehåll (på livet) alá Baudelaire!
2008-10-20

  Janis Karlsson
Lackra ord som verkligen lockar - tank att fa en sadan omsint tanke tillagnat sig!
2008-10-19

    ej medlem längre
...lockande lång ramsa*L*
2008-10-19

  Don Jorgé
Vackert och kärleksfullt. Med en skön ordmelodi.
2008-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där satt den
årets dikt!
*Grattis!*
**********
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra