Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva en dröm

Bakom dina ögonlock
dansar sagor du stulit
från de lekande barnen
på din gata.

Du säger att du
lever dina drömmar
men dina fötter vågar inte
gå längre än tre meter
från din postlåda

Visa mig vad du är rädd för
stäng dig inte inne
bland någon annans sagor
gör din egen

Jag kan hjälpa dig på vägen
låna mina skor
de kommer att ta dig dit du vill





jag vet att du kan
you just gotta believe it!




Fri vers av Solstorm
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-19 14:05



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
jag älskar den kan inte säga mer än bara att jag älskar allt du skriver du e elakt duktig
2008-12-05

  Michaela Dutius
En helt bedårande och vacker dikt som jag vill bära med mig.
Applåd!
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm