Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett ögonblick av närkontakt i ömsesidighetens tid.....

I de vackraste ögonen jag någonsin skådat,
Skönjde jag en strålglans av tusende diamanter i hennes blick
Jag blev hänryckt, av någonting som om något förebådat
den magiska känslan , jag fick i detta förtrollade ögonblick,

Tiden fanns inte längre i rummet, allting hade stannat av,
Ögonblicket som var en evighetskänsla, gjorde mig av kärlek stum,
Hänfördheten av den känslan som denna ljuvliga varelse gav,
I detta ögonblickets stund där denna kärlekens företeelse ägde rum

Vi flöt som tyngdlösa i samstämmighet i kärleken och tidlösheten,
förnam den magiska känslan av närkontakt i ömsesidighetens tid,
Vi var ETT och allting briserade i förnimmelsen av den ömma närheten
Vi kände intimitetens förtrollande ögonblick, och kände en salig frid.......




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-19 16:15



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker kärleksdikt
välskriven och fin........
2008-10-19

    ej medlem längre
jättefin
2008-10-19

    sunnanvind
låter som kärlek banne mej..ler*..
Väldigt vackert skrivet och skaldat!
2008-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
när allt känns
rätt på alla sätt
då går ju allt så
gott och lätt!
Fint beskrivet!
*************
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP