Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas känslor

Tåren från min kind

Skvallrar för mig

Att länktan efter dig

Är svår för mig...




Fri vers av Pär-Anders
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 16:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
känslornas språk...låt dom tala...tysta inte ned dom...applåd
2008-10-19

  Eaglemountains VIP
Bra berättat, kort och koncist....
2008-10-19

  friheten
Underbar och sann
2008-10-19

  friheten
Underbar skriven och sann
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Pär-Anders
Pär-Anders