Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?





Skulle du komma ihåg

det vi hade

skulle du minnas

det vi sa

om vi stöttes på

någon dag


Skulle du gå förbi

eller skulle du

stanna och prata

skulle du känna igen

om vi nu träffades

på någon gata



Har du bilder kvar av mej

minns du vad du sa

kommer du ihåg

minns du mej

eller hur vi va



Jag minns nog allt

i varjefall de bra

Men skulle nog

smita förbi dej

en dag som idag




Fri vers av Gryft
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-19 16:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
inte alla dagar man orkar konkurrera med ljuvliga minnen...
2008-10-19

  Domino
Fint skrivet=)
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft